Прикачен инвентар за селскостопански машини


tororaspruskvachi-800x600Прикачен инвентар за агромашини

При нас ще можете да поръчате и закупите, основно нов прикачен инвентар и нови селскостопански машиниагро машини,  и резервни части, в по-малка степен и втора употреба  агромашини,  селскостопански машини и прикачен инвентар, които са в отлично състояние. Фирмата ни е на пазара за прикачен инвентар и резервни части за агро машини в България вече повече от 16 години и смело можем да заявим , че  сме атрактивни ценово и конкурентно независими на пазара. С бързи темпове успяхме да заемем челно място на пазара на прикачен инвентар в София, Перник и цяла България. Предлагаме на своите клиенти всички видове резервни части за агро машини, резервни части за прикачен инвентар и консумативи за селскостопански машини. Също така предлагаме и необходимите консумативи за селскостопански и агро машини, като: сезал, голямо разнообразие от кардани, всякакви видове акумулатори за селскостопански машини, масла за агромашини, гуми за трактори, комбайни и други селскостопански машини.

При нас ще намерите и голямо разнообразие от прикачен инвентар:

Пръскачки, Косачки, Торачки и Тороразпръсквачки, Сеносъбирачи, Сламопреси, Мулчери и Шредери, Картофовадачки, Картофосадачки, Зърнотоварачи, Дискови брани, Култиватори, Сеялки, Плугове, Ремаркета и други. Също така може да откриете Доилни агрегати, както и Части за доилни агрегати, Кардани, Сезал, Акумулатори за трактори, Масла за селскостопански машини, Гуми за трактори, комбайни и прикачен инвентар, Водни помпи, Стартери, Хидравлични цилиндри, Гарнитури за двигатели, Радиатори, Зъбни колела, Лемежи, Ножчета, Палци, Пружини, Браздири и много други резервни части и консумативи.


  • Прикачен инвентар за селскостопански машини www.agromashini.bg  се доставя с куриер след проведен телефонен разговор за потвърждаване на Вашата поръчката. Потвърждаване на поръчки се извършва от понеделник до петък от 10.00ч. до 17.00ч., без почивни дни и официални празници. Поръчки изпратени след 17.00ч. остават за обработка за следващ работен ден.
  • Доставката на Прикачен инвентар за селскостопански машини е за сметка на клиента.
  • Цената на доставката е в зависимост от килограмите на поръчания продукт и се определя от куриера.
  • Доставката на Прикачен инвентар за селскостопански машини се извършва с куриери на ЛЕО ЕКСПРЕС, РАПИДО и ЕКОНТ.
  • Срокът на доставка е 1-2 работни дни (в зависимост от населеното място) от момента на потвърждаване на поръчката.
  • Доставките с куриер се извършват от 9.00ч. до 18.00ч., през делнични дни и от 9.00ч. до 14.00ч. – събота. Доставки не се извършват неделя и официални празници.
  • Разписанието на работното време на Уебсайта и Куриерите при наличие на повече празнични и почивни дни ще бъде публикувано в раздел „НОВИНИ” на www.agromashini.bg.
  • При грешка направена от клиента (неточно количество, модел, вид на стоката и др.), Фирмата не носи отговорност.
  • За неправилно избран продукт, Фирмата не носи отговорност.
  • При направена поръчка от Уебсайта се задължаваме да доставим продукта до Вас според детайлите на поръчката. Направената поръчка Ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка с наложен платеж.